CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

5 Eylül 2009 Cumartesi

sinirli...sinirli...sinirli..

Ne garip insanoğlu.. İstediği dilediği şeyler olmayınca nasıl da sinirleniyor, hırslanıyor... Biliyor aslında her istediğinin gerçekleşmeyeceğini, olmayacağını ama işte dayanamıyor gerçeklere.

Umut ettiğinden midir nedir, bildiği halde olmayacak şeyleri; olmadığında yıpratıyor kendini..E kardeşim, güzel kardeşim gamze evet ben:D Biliyorsun bu İstanbulun İETT diye bir kurumu var. Bu kurum da her yere öyle her saate istediğin gibi gitme özgürlüğü vermiyor ki sana, daha nedir beklentin?

Ayrıca oturduğun yer dağ başı; Gazi Mahallesi.. Evet Gazi Mahallesi, görüyorsunuz ya ölmüyoruz, her gün olay olmuyor, bizi yemiyorlar, nitekim sorunumuz içimizde değil dış bağlantılarda. Dışarı çıkamıyoruz Gaziden. Neden? Ulaşım probleminden... Haa "kardeşim siz otobüsleri yakıyorsunuz" falan filan diyenleri duyar gibiyim, sorun otobüs sayısı değil şu anda, hmm o da bir problem ama şu anda değil, sorun sefer saati...

Gece 11den sonra dışarı çıkma imkanımızı elimizden alarak, bizleri eve tıkmak mıdır amacınız? Hani 11den sonra ne var dışarda, oturunuz evinizde demek midir amaç?  11den sonra ne var dışarda bakalım bi; konser, tiyatro, sinema, arkadaşlarla ya da sevgiliyle atılan turlar, iftar sonrası nargile keyfi, can sıkıntısını atmak için gidilecek boğaz manzarası... Örnekler çoğaltılabilir tabii .:).

11den sona milleti evine hapsetmenin mantığı nedir? Gece gezmek bu ülkede neden hoş karşılanmaz? Hele de kadınsan yandın zaten, onlar 10da girsin içeri, dimi? Kadının ne işi var dışarda akşam akşam? Neden acaba çıkamıyoruz dışarı? Erkeklerden korktuğumuz için olsa gerek.. Hayır korkmak değil bu, sizi iyi tanımak.

Sinirliyim, istediğimi elde edemedim, konsere gidemedim, bir yıldır beklediğim Grup Yorum konserine gidemedim....

0 yorum: